Kozijn repareren

Merkt u dat uw kozijn is getroffen door houtrot? Schilders uit IJsselstein staat voor u klaar om uw kozijn te repareren! Met onze jaren aan ervaring, kunnen wij onszelf inmiddels specialist noemen op het gebied van houtrot reparatie. Als uw kozijn is aangetast door houtrot is het van belang om dit tijdig aan te pakken. Wanneer houtrot niet tijdig wordt aangepakt, wordt de schade onnodig groot. Houtrot wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf. U kunt hierbij denken aan vocht, warmte en zon. Wanneer vocht het hout binnendringt ontstaan er schimmels en deze zorgen ervoor dat er houtrot ontstaat. Door het schilderwerk goed bij te houden, kan houtrot worden voorkomen.

Onze andere diensten

Wanneer u uw schilderwerk laat uitvoeren door de vakkundige schilders van Schilders uit IJsselstein, wordt de kans op houtrot aanzienlijk verkleind. Wij geven daarnaast altijd als advies om uw schilderwerk eens in de vijf jaar te laten doen. Omdat wij gebruik maken van hoge kwaliteit producten, kunnen wij u jarenlang plezier van het resultaat garanderen. Bovendien voorzien wij uw kozijnen ook nog van een extra beschermlaag, waardoor de schimmels die houtrot veroorzaken, zo min mogelijk de kans krijgen.

Als Schilders uit IJsselstein houden wij ons niet alleen bezig met het voorkopen en repareren van houtrot. Zoals onze naam als doet vermoeden, kunnen wij zowel binnenshuis als buitenshuis uw schilderwerk uit handen nemen. Voor zowel particuliere als zakelijke klussen, kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u bij ons terecht voor lak- en latex spuitwerk. Dit adviseren wij doorgaans altijd bij grote ruimtes, omdat dit resulteert in een gladder resultaat en het bovendien goedkoper is dan regulier schilderwerk.

    Wilt u door ons uw kozijn laten repareren en wilt u daar meer informatie over hebben? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij kijken dan wat wij voor u kunnen betekenen en nemen contact met u op voor een passend advies. Via ons contactformulier kunt u ook direct een offerte aanvragen.