Kozijn reparatie?

Heeft u last van houtrot en wilt u uw kozijn repareren? De ervaren schilders van J&J van Dijk schilderwerken helpen u daar graag mee. We zijn gespecialiseerd in het voorkomen en repareren van houtrot. Wanneer er houtrot optreedt in uw kozijnen is het belangrijk om dit snel aan te pakken, anders wordt de schade alleen maar erger. Houtrot ontstaat door de invloeden van buitenaf zoals vocht, warmte en zon. Als het vocht in het hout binnendringt ontstaan er schimmels en deze zorgen ervoor dat het hout gaat rotten. Het is belangrijk om uw schilderwerken goed bij te houden zodat u houtrot kunt voorkomen.

Onze andere diensten

Onze schilders helpen u graag bij het voorkomen van houtrot. Wanneer u eens in de vijf jaar uw schilderwerk laat doen is de kans klein dat er houtrot ontstaat in uw kozijnen. Om u van het beste resultaat te garanderen, gebruiken we bij Schilders uit IJsselstein uitsluitend kwalitatieve producten. We voorzien de verflaag van de kozijnen van nog een extra beschermlaag zodat invloeden van buitenaf nog minder kans hebben om de verf te beschadigen en zo voorkomen we dat het hout gaat rotten.

Schilders uit IJsselstein houdt zich niet alleen bezig met het voorkomen en repareren van houtrot, maar, zoals de naam het al zegt, ook met schilderwerken. We kunnen voor u de schilderwerken voor de binnen- en buitenkant van uw huis verzorgen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wanneer u grote ruimtes wilt schilderen, kunt u het best kiezen voor lak- en latex spuitwerk. Dit is vaak sneller klaar, heeft een gladder resultaat en het is een stuk goedkoper.

    Wilt u door ons een kozijn reparatie laten uitvoeren en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.