De buitenkant van uw huis laten verven?

Kan de buitenkant van uw huis wel en likje verf gebruiken en zoekt u daarvoor een ervaren schilder? Dan zit u bij Schilders uit IJsselstein goed. Wij zijn ervaren schilders en gespecialiseerd in buitenschilderwerk. Om u het allerbeste resultaat te kunnen leveren, gebruiken wij uitsluitend producten van hoge kwaliteit. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht om hun bedrijfspand of woning onder handen te laten nemen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand of woning er weer als nieuw uitziet en is beschermd tegen invloeden van buitenaf. Neem gerust contact met ons op, dan komen wij graag de buitenkant van uw huis verven.

Andere diensten van ons

Naast specialist in het schilderen van de buitenkant van uw huis of bedrijfspand, kunt u ook bij ons terecht voor de binnenkant. Omdat schilderen voor velen een tijdrovende klus is, nemen wij deze graag op professionele wijze voor u uit handen. U kunt bij ons kiezen uit diverse methodes om uw binnenschilderwerk te laten uitvoeren. Zo maken wij naast regulier schilderen ook gebruik van lak-en-latex spuitwerk voor plafonds en wanden. Met deze manier is het werk vaak sneller gedaan en het zorgt voor een gladder resultaat dan schilderen. Heeft u een grote klus voor ons? Dan kunt u het beste gaan voor lak- en latex spuitwerk, want dat is een stuk goedkoper.

Naast schilderklussen zijn wij ook dé specialist op het gebied van behandelen en voorkomen van houtrot. Houtrot is een veelvoorkomend probleem dat vaak ontstaat als schilderwerk niet goed wordt bijgehouden. Invloeden van buitenaf zoals vocht en verschillende weersomstandigheden kunnen dan schimmels veroorzaken die er dan uiteindelijk voor zorgen dat het hout gaat rotten. Om houtrot te voorkomen is het belangrijk om eens in de vijf jaar uw schilderwerk te vervangen. De schilders van Schilders uit IJsselstein zorgen dat uw hout goed beschermd is door een extra laag over het schilderwerk aan te brengen. Ziet u toch nog houtrot? Dan komen wij het voor u repareren!

    Wilt u meer weten over het laten schilderen van de buitenkant van uw huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag en zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ook een offerte opvragen via het contactformulier.