Uw huis laten schilderen?

Is uw interieur of exterieur toe aan een opknapbeurt? Wilt u het schilderen van uw huis uit laten besteden? Bij Schilders uit IJsselstein staat er een deskundig team voor u klaar! Wij zijn zowel gespecialiseerd in binnen- als buitenschilderwerk. Dit doen we voor particulieren en bedrijven. Om ervoor te zorgen dat u het beste eindresultaat krijgt, maken wij enkel en alleen gebruik van kwalitatieve producten. Heeft u een klus waar u zelf geen tijd voor heeft of die te groot is om uit te voeren? Onze schilders helpen u graag!

Andere diensten van ons

Schilderen is vaak een grote en tijdrovende klus. Wij nemen dan ook graag die zorg voor u uit handen. Om dit te realiseren hebben we verschillende specialiteiten in huis. Dit betekent bijvoorbeeld dat u kunt kiezen uit diverse methoden om de binnenkant van uw huis aan te pakken. Naast het traditioneel schilderen met kwast en verfroller, maken we ook gebruik lak en latex spuitwerk voor muren en plafonds. Deze manier van werken is sneller en geeft een gladder eindresultaat. Daarnaast is het bij grote projecten vaak een stuk goedkoper.

Helaas komen we in ons werk vaak houtrot tegen. Het is een veelvoorkomend probleem. Houtrot ontstaat doordat schilderwerk niet goed wordt bijgehouden. Hierdoor kan er vocht in het hout dringen en kunnen ere schimmels ontstaan. Deze schimmels zorgen er uiteindelijk voor dat het hout gaat rotten. Om dit te vermijden, raden wij aan om uw schilderwerk om de 5 jaar te vervangen. Om houtrot geen kans te geven, brengen onze schilders altijd, naast de verflaag, een extra beschermlaag aan. Komt u toch nog houtrot tegen? Dan repareren wij dat graag voor u!

    Heeft u vragen of meer informatie nodig over het schilderen van de buitenkant van uw huis? Vul dan gerust en geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en hebben graag contact met u om te kijken wat we voor u kunnen doen aan schilderwerken. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.