De buitenkant van uw huis schilderen?

Wilt u uw huis schilderen aan de buitenkant en bent u nog op zoek naar een ervaren schilder? Dan helpen wij u graag. De schilders van Schilders uit IJsselstein zijn ervaren en gespecialiseerd in buitenschilderwerk. Om u van het beste resultaat te voorzien, gebruiken we uitsluitend kwalitatieve producten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht om hun woning of bedrijfspand onder handen te nemen. We zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand een mooie afwerking krijgt zodat het er als nieuw uit ziet en zodat het beschermd is voor invoelden van buitenaf. Wat kunnen we voor u betekenen?

Andere diensten van ons

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in uw huis schilderen aan de buitenkant, maar we kunnen uw huis ook schilderen aan de binnenkant. Schilderen is voor velen een grote en tijdrovende klus. Daarom nemen we u die zorg graag uit handen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende methodes om de binnenkant van uw huis te schilderen. Naast het ouderwetse schilderen maken we ook gebruik van lak-en latex spuitwerk voor wanden en plafonds. Deze methode is meestal sneller en het resultaat is een stuk gladder dan bij verven. Heeft u een groot project voor ons? Dan raden we u aan om voor lak- en latex spuitwerk te kiezen, dit is een stuk goedkoper.

Naast onze schilderwerken, zijn we ook gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van houtrot. Houtrot is een veelvoorkomend probleem. Het ontstaat vaak doordat het schilderwerk niet goed wordt bijgehouden. Vocht en andere invloeden van buitenaf kunnen dan schimmels veroorzaken en deze schimmels zorgen er uiteindelijk voor dat het hout gaat rotten. Om dit te voorkomen is het verstandig om eens in de vijf jaar uw schilderwerk te vervangen. Onze schilders brengen vaak een extra beschermlaag aan over het schilderwerk heen zodat het hout goed beschermd is. Mocht u toch nog houtrot tegenkomen, dan repareren wij dat voor u!

    Heeft u vragen of meer informatie nodig over het schilderen van de buitenkant van uw huis? Vul dan gerust en geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en hebben graag contact met u om te kijken wat we voor u kunnen doen aan schilderwerken. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.