Last van houtrot?

Heeft u last van houtrot en wilt u het houtrot verwijderen? U kunt dit het best laten doen door een gespecialiseerd bedrijf zodat u verzekerd bent van een goed resultaat! Wij van Schilders uit IJsselstein helpen u er graag mee. Onze schilders hebben meerdere specialisaties en een daarvan is het verwijderen en voorkomen van houtrot. Houtrot is een veelvoorkomend probleem bij woningen. Het ontstaat vaak door vocht, doordat vocht in het hout gaat zitten ontstaan er schimmels en dit leidt tot houtrot. Wanneer uw schilderwerk niet goed bijgehouden wordt, dan wordt het hout blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf en is het kwetsbaar. Als u dit niet op tijd behandeld kan houtrot veel schade aanrichten.

Wat doen we nog meer?

Onze schilders kunnen het houtrot verwijderen voor u. Daarnaast kunnen ze uw houten kozijnen en/of deuren ook beschermen tegen houtrot. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met hun schilderwerk. Schilderwerk voor uw huis of kantoor zorgt niet allen voor een mooie uitstraling, het zorgt er ook voor dat het hout beschermd is. We brengen een extra beschermlaag aan over de verf waardoor het hout een stuk minder snel gaat rotten. Wilt u houtrot volledig voorkomen? Dan is het verstandig om, om de vijf jaar uw schilderwerk te laten doen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom werken we uitsluitend met kwalitatieve producten om u te verzekeren van het beste resultaat!

Naast houtrot verwijderen en schilderwerken, doen wij ook aan lak- en latex spuitwerk. Wilt u uw woning of kantoor in een nieuw jasje steken? Wij helpen u graag met het verven van woning en/of kantoor. Wanneer u grote ruimtes wilt schilderen is het voordeliger om te kiezen voor lak- en latex spuitwerk. Dit resultaat is een stuk gladder en het is sneller dan schilderwerk.

    Wilt u houtrot verwijderen en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het verwijderen van houtrot. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.