Wat is houtrot?

Houtrot is een veelvoorkomend probleem bij woningen en ontstaat doordat vocht kan indringen in het houtwerk. Hout in combinatie met vocht zorgt voor schimmels, wat weer leidt tot houtrot. De schimmel vreet zich dan een weg door het hout en kan daardoor zelfs onherstelbare schade aanrichten.

Wat doet een houtrot reparatie bedrijf?

Wij van J&J van Dijk schilderwerken hebben een brede specialisatie. Eén daarvan is dat wij een houtrot reparatie bedrijf zijn. Zodra u merkt dat u houtrot heeft kunnen wij bij u langskomen, repareren deze schade en zorgen er daarna voor dat het netjes geschilderd en afgewerkt wordt afgeleverd aan u. Zo hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over houtrot.

Naast dat wij een houtrot reparatie bedrijf zijn, zijn wij ook gespecialiseerd in schilderwerk en spuitwerk. Heeft u nieuw interieur nodig of wilt u uw nieuwe kantoor opknappen? Wilt u de wanden of het plafond opnieuw laten spuiten? Ook daar kunnen we u bij helpen.

    Bij Schilders uit IJsselstein vinden wij het belangrijk om u van goed advies te voorzien betreft de werkzaamheden, zodat u weet dat u op ons kunt vertrouwen en dat wij de gemaakte afspraken ook echt nakomen. Kampt u momenteel met een houtrot probleem? Wij zijn een houtrot reparatie bedrijf die graag voor u dit probleem komen oplossen. Neem gerust eens contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.