Last van houtrot?

Wilt u het houtrot in uw kozijn repareren? Dat kan door de Schilders uit IJsselstein! Houtrot is een vervelend probleem waar wij als schilders vaak mee te maken krijgen. Gelukkig is houtrot kozijnen te repareren. Wacht niet te lang met het repareren van houtrot in uw kozijnen, want dan wordt de schade alleen maar erger. Houtrot ontstaat door invloeden van buitenaf, denk aan vocht, warmte en zuurstof. Wanneer vocht in het hout binnendringt kunnen er schimmels ontstaan die er uiteindelijk voor zorgen dat het hout gaat rotten. Heeft u last van houtrot? Wij repareren het graag voor u!

Anders diensten als buitenschilder

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom willen we bij Schilders uit IJsselstein houtrot liever voorkomen. Houtrot is te voorkomen door het onderhouden van uw schilderwerk. Ongeveer om de vijf jaar is het nodig om uw schilderwerk te laten bijwerken. Onze ervaren schilders werken secuur en uitsluitend met kwalitatieve producten om u te kunnen voorzien van het beste resultaat.

Ook voor uw binnenschilderwerken kunt u terecht bij Schilders uit IJsselstein. Wij helpen u graag om uw woning of kantoor te voorzien van een mooie en verzorgde uitstraling. Wanneer u grote ruimtes onderhanden wilt nemen, kunt u het best kiezen voor lak – en latex spuitwerken. Dit zorgt voor een gladder resultaat en is vaak sneller. Daarnaast is het voor grote projecten vaak goedkoper om hiervoor te kiezen.

    Wilt u houtrot in uw kozijn laten repareren en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.