Kozijnen met houtrot laten herstellen?

Heeft u te maken met houtrot in uw kozijnen en wilt u dit laten herstellen? Het team van Schilders uit IJsselstein staat voor u klaar! Houtrot is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig voor u is het eenvoudig te herstellen. Wacht echter nooit te lang met het laten repareren van uw kozijnen. Wanneer houtrot niet tijdig wordt behandeld kan het namelijk onherstelbare schade aanrichten. Houtrot kan ontstaan door diverse invloeden van buitenaf, denk hierbij aan vocht, warmte en zuurstof. Als de verflaag op uw kozijnen is beschadigd, kan er bijvoorbeeld vocht inzet hout dringen. Hierdoor kunnen er schimmels in het hout ontwikkelen die het hout aantasten. Heeft u ook last van houtrot? Wij helpen u graag bij het herstellen!

Houtrot voorkomen

U weet wat ze zeggen: voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt uiteraard ook voor het ontstaan van houtrot. Houtrot is te voorkomen door uw schilderwerk goed te onderhouden. Daarom raden we u aan om in ieder geval om de vijf jaar uw schilderwerk te laten bijwerken. Onze deskundige schilders werken nauwkeurig en maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve producten, zodat u verzekerd bent van het beste eindresultaat. Daarnaast brengen ze, naast de verflaag, altijd nog een extra beschermlaag aan. Zo zijn uw kozijnen beter bestand tegen weersinvloeden van buitenaf!

Niet alleen voor het behandelen van houtrot kunt u bij Schilders uit IJsselstein terecht. Ook wanneer u uw interieur of exterieur wilt laten schilderen staan wij voor u klaar. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Dus is uw woning of kantoor toen aan een mooie opknapbeurt? Wij regelen het voor u. Heeft u grote ruimtes die u onder handen wilt laten nemen? In dat geval kunt u het beste kiezen voor lak en latex spuitwerken. Het eindresultaat is gladder en de klus kan sneller worden gedaan. Bovendien is het voor grotere projecten ook vaak goedkoper om hiervoor te kiezen.

    Wilt u houtrot in uw kozijn laten herstellen en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.