Last van houtrot?

Houtrot is een hardnekkig en (helaas) veelvoorkomend probleem. Zijn uw kozijnen aangetast? Geen zorgen! De ervaren Schilders uit IJsselstein weten wel raad met het bestrijden van houtrot! Wij zijn specialist in het voorkomen en repareren van rot hout. Hout is zeer kwetsbaar materiaal en daardoor erg gevoelig door invloeden van buitenaf, zoals kou en nattigheid maar ook zon en warmte. Wanneer het schilderwerk niet voldoende wordt bijgehouden, kan het hout makkelijker worden blootgesteld aan deze invloed en kan er vocht binnendringen waardoor er schimmels ontstaat die het hout aantasten. Wacht u te lang met het bestrijden van houtrot, dan kan dit onherstelbaar veel schade aanrichten.

Onze diensten

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom adviseren wij om uw schilderwerk in ieder geval om de vijf jaar te vernieuwen. Om houtrot te voorkomen, brengen wij – naast de verf – ook altijd een extra beschermlaag aan. Zo krijgt houtrot geen kans en kunt u langer van het schilderwerk genieten! Wij schilderen zowel interieur als exterieur voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend met de best mogelijke producten.

Is uw woning toe aan een nieuw likje verf? Of heeft u een kantoorpand dat geschilderd moet worden? Ook voor dit soort projecten kunt u bij ons terecht. Betreft het een grotere ruimte die geschilderd moet worden, dan raden wij aan om te kiezen voor lak en latex spuitwerk. Dit gaat veel sneller dan het schilderen met verfroller en kwast en het eindresultaat is gladder. Bovendien is het voor grotere projecten ook vaak goedkoper om voor spuitwerk te kiezen.

    Wilt u hout bestrijden en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.