Last van houtrot?

Heeft u last van houtrot en wilt u dit laten behandelen? Wij helpen u er graag mee! Bij J&J van Dijk schilderwerken zijn we gespecialiseerd in het repareren en ook het voorkomen van houtrot. Houtrot is een probleem dat veel voorkomt. Hout is een kwetsbaar materiaal dat gevoelig is voor invloeden van buitenaf. Door kou en nattigheid, maar ook door zon en warmte heeft het hout veel te verduren. Wanneer het schilderwerk niet goed bijgehouden wordt, wordt het hout blootgesteld aan vocht. Dit vocht gaat in het hout zitten en dat veroorzaak schimmels. Deze schimmels zullen er uiteindelijk voor zorgen dat het hout gaat rotten. Als u er niet op tijd bij bent kan dit erg veel schade aanrichten.

Anders diensten als buitenschilder

Om houtrot te voorkomen is het belangrijk om uw schilderwerken om de 5 jaar te laten doen. Naast het behandelen van houtrot, kunnen wij het ook voorkomen door voor u het schilderwerk te verzorgen. De ervaren schilders van J&J van Dijk schilderwerken, schilderen zowel binnen als buiten. Wij helpen particulieren en bedrijven met hun schilderwerken. Wanneer we het houtwerk buiten schilderen, brengen we een extra beschermlaag over de verf aan zodat het hout optimaal beschermd wordt. Omdat wij het belangrijk vinden om kwaliteit af te leveren, werken we alleen met kwalitatieve producten.

Heeft u een nieuwe woning of kantoor dat geverfd moet worden? Of wilt u uw huidige woning of kantoor voorzien van een nieuw jasje? Ook binnenschilderwerken moeten zorgvuldig gedaan worden. Als u grote ruimtes wilt schilderen kunt u kiezen voor lak- en latex spuitwerk. Dit resultaat is vaak gladder en het werkt ook veel sneller dan schilderwerk. Voor projecten op grote schaal is het vaak ook goedkoper om voor spuitwerk te kiezen.

    Wilt u uw hout behandelen u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.