Houtrot behandelen van uw kozijn?

Wilt u het houtrot van uw kozijn behandelen? Bij Schilders uit IJsselstein kan dat! Houtrot is een veelvoorkomend probleem en als schilders komen wij dit regelmatig tegen. Door de invloeden van buitenaf wordt het hout kwetsbaar en komt er vocht in het hout. De schimmel die ontstaat door vocht in het hout, veroorzaakt houtrot. Onze ervaren schilders kunnen u helpen om het houtrot in uw kozijn te behandelen en te voorkomen. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Anders diensten als buitenschilder

Naast het behandelen van houtrot in uw kozijnen, kunnen we dit ook voorkomen. Dit doen we door uw kozijnen te schilderen. Wij zorgen er altijd voor dat we een extra beschermlaag aanbrengen over het schilderwerk heen. Dit doen we om het schilderwerk en daarmee het hout te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf. Hierdoor hoeft u zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over houtrot. Wilt u uw kozijnen optimaal beschermen tegen houtrot?  Zorg dan dat u uw kozijnen goed onderhoud door deze om de vijf jaar te laten schilderen.

De schilders van Schilders uit IJsselstein hebben verschillende specialiteiten. Wij hebben ook veel ervaring met binnenschilderwerken voor particulieren en bedrijven. Bent u op zoek naar een ervaren schilder om de binnenkant van uw woning of kantoor te schilderen? Wij helpen u graag! Voor grote ruimtes kunt u het kiezen voor lak- en latex spuitwerk. Dit is sneller dan schilderwerken en het resultaat is vaak een stuk gladder. Bij grote projecten is deze methode over het algemeen goedkoper.

    Wilt u houtrot in uw kozijn behandelen en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.