Hout reparatie

Heeft u last van houtrot en is uw hout toe aan reparatie? Schilders uit IJsselstein, kunnen uw hout repareren! Houtrot is een vervelend probleem dat vaak voorkomt. Het ontstaat doordat er vocht in het houtwerk gaat zitten. Dit komt vaak door de invloeden van buitenaf, denk aan regen en kou, maar ook zon en warmte. Hout en vocht zijn geen goede combinatie, door het vocht in het hout opstaan er schimmels en dat leidt tot houtrot. Als u dit niet op tijd laat repareren kan houtrot veel schade aanrichten.

Anders diensten als buitenschilder

Naast het repareren en voorkomen van houtrot, zijn wij gespecialiseerd in schilderwerken voor binnen en buiten. Dit doen wij voor bedrijven en particulieren. Wij kunnen uw huis of kantoor geheel voorzien van een nieuwe kleur. Wanden, plafonds, kozijnen en deuren wij schilderen het allemaal voor u. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve producten. Hiermee kunnen we u het beste resultaat garanderen!

Wilt u grote ruimtes om te schilderen? Dan kunt u het best kiezen voor lak- en latex spuit werkzaamheden. Het resultaat is vaak gladder en het werkt sneller dan gewoon schilderen. Daarnaast is het voor grote ruimtes een stuk voordelig om deze te laten spuiten. Schilders uit IJsselstein  zijn ervaren en kunnen uw gehele huis of kantoor voorzien van lak- en latex spuit werken.

    Wilt u hout laten repareren en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.