Dakkapel schilderen uitbesteden

Wilt u uw dakkapel laten schilderen? Dit is een klus die u het best kunt uitbesteden aan ervaren schilders. Schilders uit IJsselstein helpen u graag met het schilderen van uw dakkapel. Wij zijn ervaren schilders, we werken secuur en uitsluitend met kwalitatieve producten om u te garanderen van het beste resultaat! Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Heeft uw dakkapel een opknapbeurt nodig of wilt u hem een nieuw kleurtje geven? Wij staan voor u klaar! Waarmee mogen we u van dienst zijn? 

Onze andere diensten

Onze schilders zijn niet alleen alleen gespecialiseerd in het schilderen van een dakkapel, maar ook in het voorkomen en repareren van houtrot. Heeft u een houten dakkapel? Deze is zeer gevoelig voor houtrot omdat deze flink wat te verduren krijgt van de invoelden van buitenaf. Zon, regen, kou en warmte. Door deze invloeden kunnen er schimmels ontstaan en die zorgen er uiteindelijk voor dat het hout gaat rotten. Om dit te voorkomen brengen onze schilders een beschermlaag aan over de verf heen. Hierdoor is de dakkapel beschermd. Mocht u toch last hebben van houtrot? Wij kunnen dit voor u repareren. Als u houtrot wilt voorkomen is het belangrijk om uw schilderwerk om de vijf jaar te laten doen. 

Naast onze buitenschilderwerken zijn wij ook gespecialiseerd in binnenschilderwerken. Voor muren en plafonds in uw huis of in uw bedrijf maken we gebruik van lak- en latex spuitwerk. Deze methode is sneller en het resultaat is gladder en strakker. Wanneer u grote ruimtes onderhanden wilt nemen is deze manier ook goedkoper. Daarom raden wij sterk aan om te kiezen voor deze methode als u grote ruimtes wilt laten doen. Bij J&J van Dijk schilderwerken hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan en gaan we alleen voor het beste resultaat! 

    Wilt u het huis van buiten schilderen en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.