De buitenkant van uw huis schilderen

Kan uw huis van buiten wel een likje verf gebruiken? Wij kunnen voor u de buitenkant van uw huis schilderen. Wij zijn Schilders uit IJsselstein, een ervaren schildersbedrijf in zowel binnen- als buitenverf, lak- en latex spuitwerk en houtrotbewerking. Als buiten schilder hebben wij veel ervaring. Wij zorgen er voor dat we alles meepakken wat er te schilderen valt. Onze buiten schilders gaan vakkundig en secuur te werk en zorgen ervoor dat uw woning (als particulier) of kantoorpand (als bedrijf) voorzien wordt van een perfecte afwerking.

Anders diensten van ons schildersbedrijf

Naast het buitenkant huis schilderen, hebben wij ook twee methodes om uw huis binnen weer helemaal op te knappen. Wij doen binnen schilderwerk en knappen daarbij alle plafonds, muren, kozijnen en deuren op. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerk voor zowel wanden als plafonds. Als u voor een totaalplaatje gaat, dan is binnen schilderwerk een goede keuze. Gaat het om grote ruimtes zonder lastige kozijnen of deuren, of gaat het om het laag houden van de kosten, dan is lak- en latexwerk eerder aan te raden. U kunt dus voor elke wens wat betreft schilderwerk bij ons terecht.

Onze schilders zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het voorkomen en betrijden van houtrot. Tijdens ons schilderwerk brengen wij een beschermlaag aan op de verf, die er voor zorgt dat houtrot zoveel mogelijk voorkomen word. Wij raden daarnaast ook aan dat je elke vijf jaar het schilderwerk bij laat werken, dit om houtrot verder te voorkomen. Mocht het alsnog voorkomen dat u last krijgt van houtrot, dan kunt u ook bij ons terecht om dit probleem voor u op te lossen. Wij vervangen het hout en werken deze direct mooi af.

    Heeft de buitenkant van uw huis er wel eens mooier bijgestaand? Laat uw buitenkans huis schilderen door Schilders uit IJsselstein. Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen betekenen bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.