Uw huis buiten schilderen

Kan de buitenkant van u huis wel een likje verf gebruiken? Schilders uit IJsselstein, wij kunnen uw huis buiten schilderen. Wij hebben ervaring als buiten schilder en kunnen het hele huis voor u schilderen. Wij zorgen er voor dat we alles meepakken wat er te schilderen valt. Onze buiten schilders gaan vakkundig en secuur te werk en zorgen ervoor dat uw woning of kantoorpand voorzien wordt van een perfecte afwerking.

Anders diensten als buitenschilder

Naast het huis van buiten schilderen, hebben wij ook twee methodes om uw huis binnen weer helemaal op te knappen. Wij doen binnen schilderwerk en knappen daarbij alle plafonds, muren, kozijnen en deuren op. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in lak- en latex spuitwerk voor zowel wanden als plafonds. Als u voor een totaalplaatje gaat, dan is binnen schilderwerk een goede keuze. Gaat het om grote ruimtes zonder lastige kozijnen of deuren of gaat het om het laag houden van de kosten, dan is lak- en latexwerk eerder aan te raden.

Onze buiten schilders verzorgen daarnaast ook het voorkomen en/of bestrijden van houtrot. Door het aanbrengen van een beschermlaag over de verf wordt houtrot zo veel mogelijk voorkomen. Daarnaast is het nodig om elke vijf jaar het binnen en buiten schilderwerk te laten vernieuwen, om houtrot zien te voorkomen. Mocht u alsnog last krijgen van houtrot, dan kunt u bij ons terecht en kunnen wij het voor u verhelpen.

    Wilt u het huis van buiten schilderen en heeft u meer informatie nodig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We geven u graag advies en nemen contact op, om te kijken wat we voor u kunnen beteken bij het huis van buiten schilderen. Ook kunt u een offerte opvragen via het formulier.